CREARE MAGAZIN

5/5

Doriți un magazin online sau să îl transformați pe unul existent care nu funcționează? Realizam magazine online care oferă cele mai bune experiențe utilizatorilor si care convertesc mai eficient.

 

Realizam magazine online compatibile cu orice browser web si orice sistem de operare, inclusiv iOS si Android.

Creare Magazin Online

crearesitemagazin.ro creare magazin 1

Creare Magazin Online la Pret Accesibil

crearesitemagazin.ro creare magazin

Creare Magazin Online

Bogate în funcții și optimizate pentru conversii, magazinele noastre online, împreună cu experiența noastră de lider în industrie, vă oferă controlul necesar pentru a vă dezvolta vanzarile pe internet: prezentati-va afacerea si vindeti fara intrerupere in Romania si oriunde in lume.

Servicii Creare Magazin
conform standardelor ecommerce

Suntem o companie de design și dezvoltare web cu servicii complete în Romania. Suntem o echipă de designeri, dezvoltatori și strategii digitali cu experiență. Prin soluțiile noastre personalizate, oferim rezultate măsurabile care să împuternicească clienții noștri. Am lucrat cu sute de clienți și ne-am stabilit ca fiind unul dintre cei mai de încredere furnizori de soluții online pentru companii din Romania si din Uniunea Europeana.

Fara externalizare

Credem că cheia finalizării unui proiect de succes este comunicarea, transparența și lipsa intermediarilor. De aceea, noi proiectăm toate magazinele noastre online, astfel încât să puteți fi siguri că proiectul dvs. va funcționa fără probleme.

Livrare rapida

Prin experiență, am adoptat o abordare simplificată pentru a culege informații, proiecta și construi magazinul dvs. online. Primiți un design de machetă în 48 de ore, cu magazinul online gata de lansare în doar 7 zile lucrătoare.

Manager de proiect dedicat tie

Înțelegem frustrarea relației cu mai mulți membri ai echipei atunci când lucrăm la un proiect. Vi se va aloca un manager de proiect dedicat care va lucra direct pe magazinul dvs. online , ceea ce înseamnă că nu există explicații repetate și o comunicare rapidă și eficientă.

Fara costuri ascunse

Nu dorim să plătim mai mult decât ne așteptam – de aceea nu există costuri ascunse. Prețul pe care îl vedeți pe factură este prețul pe care îl plătiți. Mai mult decât atât, consilierii noștri de vânzări nu sunt pe comision, deci nu există vânzări dificile sau presiuni pentru a merge mai departe.

Proprietate completă a magazinului online

Așa este, plătești pentru asta, magazinul online carmangerie este al tău. Nu există o „taxă de licență” sau un contract de leasing anual de plătit, spre deosebire de multe soluții integrate și puteți lua fișierele cu dvs., dacă doriți. Vrei să folosești propriul hosting? Nicio problemă – vom configura gratuit.

Suport WhatsApp 24/7

Echipa noastră de asistență este aici pentru a vă ajuta. Aveți probleme la conectarea la magazinul dvs. online ? Aveți nevoie de asistență pentru actualizarea adresei de e-mail? Nici o problemă. Asistența noastră prin whatsapp și e-mail este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, inclusiv sărbătorile.

Pret creare magazin online

Pretul se refera la tot pachetul de servicii:

 

  • crearea magazinului dvs online
  • numele de domeniu .ro sau .com
  • pachetul de gazduire web ecommerce
  • adrese de e-mail
  • certificatul SSL
  • configurare modul de livrare
  • configurare modul de plata online
  • configurare modul de facturare online
  • indexare in Google

Realizam magazine online

Realizam magazine online pentru firme de vanzari la un raport calitate pret imbatabil, magazin online la cheie pentru afaceri din toata Romania si Uniunea Europeana, creare magazine online pentru antreprenori dornici sa vanda online.

 

Realizam magazin online cu design propriu sau cu design la alegerea clientului, oferim factura fiscala pentru toate serviciile.

 

Economisiti bani atunci cand lucrati cu noi, suntem pregatiti sa preluam orice proiect, fie ca este vorba de un catalog de produs sau un magazin online sau chiar marketplace.

Creare Magazine Online

Creare Magazin Online Rasnov Realizam magazine online pentru firme din Rasnov ...

Creare Magazin Online Cavnic Realizam magazine online pentru firme din Cavnic ...

Creare Magazin Online Uricani Realizam magazine online pentru firme din Uricani ...

Serviciile Noastre

Abilitatea noastră de a ne baza pe orice dorință a platformei de a ne adapta la nevoile clientului ne face furnizorul ideal de soluții web. Lucrul cu noi înseamnă că puteți fi la fel de practic pe cât doriți! Deși avem în vedere propria noastră creștere, obiectivul nostru principal este întotdeauna să adăugăm valoare clienților noștri, rafinându-le ideile și realizându-le obiectivele prin experiența și experiența noastră.
icon3
Creare Site
Profesional
icon7
Creare Magazin
Online
icon8
Pachete Complete
Servicii
icon9
Mentenanta Web
24/7/365

Performanta & Calitate

Tehnologii de ultima generatie pentru a asigura performanta si calitate

tehnologii web