CREARE SITE

5/5

Doriți un site nou sau să îl transformați pe unul existent care nu funcționează? Realizam site-uri web captivante care oferă cele mai bune experiențe utilizatorilor si care convertesc mai eficient.

 

Realizam site-uri web compatibile cu orice browser web si orice sistem de operare, inclusiv iOS si Android.

Creare Site de Prezentare

crearesitemagazin.ro creare site

Creare Site de Prezentare la Pret Accesibil

crearesitemagazin.ro creare site 1

Creare Site de Prezentare

Bogate în funcții și optimizate pentru conversii, site-urile noastre de prezentare, împreună cu experiența noastră de lider în industrie, vă oferă controlul necesar pentru a vă dezvolta afacerea pe internet: prezentati-va afacerea fara intrerupere in Romania si oriunde in lume.

Servicii Creare Site
conform standardelor web

Suntem o companie de design și dezvoltare web cu servicii complete în Romania. Suntem o echipă de designeri, dezvoltatori și strategii digitali cu experiență. Prin soluțiile noastre personalizate, oferim rezultate măsurabile care să împuternicească clienții noștri. Am lucrat cu sute de clienți și ne-am stabilit ca fiind unul dintre cei mai de încredere furnizori de soluții online pentru companii din Romania si din Uniunea Europeana.

Ce reprezinta un site web ?

Un site web reprezinta un ansamblu de pagini, prin care o companie poate sa isi prezinte serviciile, produsele, promotii, informatii necesare clientilor precum date de contact, etc. Website-urile se proiecteaza si dezvolta personalizat in functie de nevoile beneficiarului, al domeniului de activitate, al brandului. Site-urile web nu au nici o limita in utilizare, iar dupa finalizare nu necesita abonamente pentru folosirea lor si beneficiarul va obtine o platforma proprie scalabila si extensibila prin care avem solutii pentru implementarea tuturor cerintelor, ideilor si planurilor sale.

De ce agentia noastra ?

Fara indoiala, secretul succesului in orice domeniu e ca un joc piramidal la baza caruia se afla munca, experienta si succesul nostru, varful piramidei fiind pus de beneficiar. Cu cat un beneficiar accepta mai mult sa se foloseasca de solutiile fiabile de web-design deja existente cu atat va atinge performante mai inalte, concentrandu-se doar la caracterul specific a ceea ce doreste sa realizeze. Desi aceasta e o realitate usor de inteles, in Romania exista multe companii care aleg sa „reinventeze roata” formandu-si propriul lor site care nu se poate compara cu unul realizat de profesionistii agentiei noastre.

Cum lucram de fapt ?

Am adunat cele mai moderne tehnologii web, am adaugat pasiunea si dragostea noastra pentru web design si inovatie, am facut din beneficiari centrul nostru de interes, am dezvoltat proiecte de succes pentru afaceri din toata Romania, proiecte originale, complet functionale si la calitate estetica inalta, totul pentru a indeplini cerintele si pentru a ajuta beneficiarul sa prospere.

 

Ne asiguram ca toate elementele grafice si continutul din site-ul beneficiarului din Ploiesti sa fie originale, creative si in special relevante pentru publicul vizat. Dezvoltam site-uri pentru afaceri din Ploiesti, folosind platforma WordPress, dar si alte platforme, de exemplu: Drupal, Joomla, etc.

Care este procedura de executie ?

Pentru inceput, analizam cerintele beneficiarului si in functie de domeniul de activitate vom veni in intampinarea sa cu propuneri si optiuni pe care poate sa le contina site-ul web:

 

 – Grafica Unica si Personalizata

 – Website User Friendly prin care ne concentram pe experienta utilizatorului

 – Adaptat Responsive pentru toate browserele si dispozitivele mobile

 – Program de Statistici pentru vizitatori

 – Program de Apelare Rapida Telefon, WhatsApp, E-mail, Facebook

 – Administrare Proprie prin care se va putea modifica continutul

Ce poate sa contina un Site Web de Prezentare ?

 

  • Prezentare a paginilor cu informatii, poze si video
  • Comenzi / Rezervari / Cereri Oferte
  • Newsletter
  • Job-uri Vacante
  • Blog de Articole
  • Conturi Agenti/Angajati
  • Conturi Clienti
  • Galerii foto / video / audio
  • Forum de Discutii
  • Automatizari Diverse

Cat costa crearea unui site de prezentare ?

 

Cat costa e infim raportat la cat va castiga beneficiarul, succesul nostru fiind masurat prin satisfactia si recomandarile primite pe viitor de la beneficiar. Costul unui site web de prezentare este determinat de 5 factori:

 – tipul de site: blog, portofoliu online, microsite, catalog online, site de prezentare, portal online, platforma online

 – achizitionarea domeniului (.ro, .eu, .com, .de);

 – timpul de realizare a paginii web ca design si continut;

 – gazduirea site-ului (stocarea permanenta pe un server web);

 – functiile web pe care site-ul trebuie sa le contina.

Creare Site Web Profesional

Serviciile Noastre

Abilitatea noastră de a ne baza pe orice dorință a platformei de a ne adapta la nevoile clientului ne face furnizorul ideal de soluții web. Lucrul cu noi înseamnă că puteți fi la fel de practic pe cât doriți! Deși avem în vedere propria noastră creștere, obiectivul nostru principal este întotdeauna să adăugăm valoare clienților noștri, rafinându-le ideile și realizându-le obiectivele prin experiența și experiența noastră.
icon3
Creare Site
Profesional
icon7
Creare Magazin
Online
icon8
Pachete Complete
Servicii
icon9
Mentenanta Web
24/7/365

Performanta & Calitate

Tehnologii de ultima generatie pentru a asigura performanta si calitate

tehnologii web